Автор Тема: Карпатские дали  (Прочитано 1772 раз)

US7IGN

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 1953
    • Просмотр профиля
    • US7IGN
Карпатские дали
« : Февраля 15, 2013, 05:47:05 pm »
 У М О В И
проведення десятих відкритих обласних змагань
на ультракоротких хвилях, Меморіалу пам’яті Олега Жука UT0YO, «Карпатські далі – 2012»


1. Мета і завдання

– популяризація та розвиток УКХ-радіоспорту;
– залучення молоді до роботи в радіоаматорському ефірі;
– вдосконалення майстерності радіоспортсменів.

2. Строки і місце проведення

Змагання проводяться в три тури:
1-й тур – перша субота травня,
2-й тур – перша субота липня,
3-й тур – перша субота вересня,
з 10:00 до 12:59 UTC.
В 2012 році змагання проводяться 5 травня, 7 липня та 1 вересня. Час проведення турів вибрано із врахуванням проведення міжнародних УКХ змагань. Місце проведення: за вибором учасників – в стаціонарних або в польових умовах.

3. Керівництво проведенням змагань

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюється Чернівецькою обласною громадською спортивно-технічною організацією «Ліга радіоаматорів «Буковина»». Суддівство здійснює колегія суддів Ліги.


4. Учасники змагань

До участі в змаганнях запрошуються радіоаматори-ультракоротко-хвильовики України та інших держав.

5. Порядок проведення змагань

Діапазон: 144-146 МГц. Види випромінювання CW, SSB, FM, згідно частотного плану 1-го району IARU. Зв’язки через активні ретранслятори не зараховуються.
Залік загальний для індивідуальних та колективних аматорських радіостанцій.
Контрольні номери складаються з RS(T) та номера QSO (59001, 599002, …). QTH-локатор в контрольний номер не входить, але обов’язково передається при кожному зв’язку. В звітах фіксується всесвітній час (UTC). Повторні зв’язки дозволяється проводити різними видами випромінювання (CW, SSB, FM), але не раніше, ніж через 10 хвилин після зв’язку, проведеного попереднім видом випромінювання. Розходження в часі проведення зв'язку не повинно перевищувати двох хвилин.
До заліку в кожному турі зараховуються результати тих учасників, які провели не менше двох зв’язків із різними аматорськими радіостанціями Чернівецької області.
Очки нараховуються як сума віддалей в кілометрах всіх підтверджених зв’язків. Зв'язок в межах одного QTH-локатора зараховується, як зв'язок на віддалі п’яти кілометрів.

6. Форма звітності та визначення переможців

Звіти по формі, прийнятій для змагань з УКХ у форматі EDI, завантажуються за адресою http://www.opencontest.org/cd, або надсилаються за адресою: us0ya@i.ua (в темі листа вказується позивний) або, як виключення, в письмовій формі – а/с 95, м. Чернівці, 58002.
Термін відправки звітів – не пізніше 15 днів з дня проведення туру.
Результати змагань визначаються в кожному турі. Загальні місця розподіляються по найменшій сумі місць, зайнятих в окремих турах. Якщо учасник не приймав участі в окремому (окремих) турах, то нараховується за такий тур місце на одиницю більше останнього. При рівності місць місця визначаються по найбільшій сумі набраних очок.
Перевірені звіти викладаються в Інтернеті на порталі:http://www.opencontest.org

7. Нагородження

Призери кожного туру та загального заліку нагороджуються дипломами «Ліги радіоаматорів «Буковина»». Всі учасники, які надіслали звіти, отримають пам’ятний сертифікат.