Вітаю

Нещодавно принесли на ремонт радіоприймач KIPO-KB308AC , сказали , що перестав працювати . Коли я розібрав його та розпочав пошук несправності то виявив , що вийшов з ладу трансформатор (згоріла його первинна обмотка), подивився в інтернеті скільки буде коштувати такий трансформатор , його ціна на даний час складає приблизно 80-120грн. . Так як у мене є мідний провід різного діаметру то я вирішив його перемотати .
Знайшовши в себе такий самий приймач розібрав його і заміряв опір первинної та вторинної обмоток а також заміряв напругу на вторинній його обмотці .
Отже сам трансформатор має розміри : довжина - 30мм. , висота - 25мм. , товщина - 25мм. . Опір первинної обмотки становить - 3 кОм а вторинної обмотки - 2 Ом . Видає змінну напругу - 4,5В і струм приблизно - 120-150мА на виході . У мене немає мікрометра , щоб заміряти діаметр провода , але приблизна товщина провода первинної обмотки - 0,05мм. а вторинна обмотка намотана проводом десь - 0,3мм. . В мене є провід діаметром - 0,08мм. і я хочу ним перемотати первинну обмотку . Так як каркас трансформатора не заповнений навіть до половини то я вважаю , що вистачить місця щоб намотати трохи товщим проводом .
Підскажіть будь ласка скільки потрібно намотати витків первинної обмотки проводом - 0,08мм ?